Bai Jia
Fondue saus Sichuan stijl (白家 四川火锅底料)
200gGeproduceerd in | China |
---|
Beschrijving
- plantaardige olie
- chili
- waterkers
- zout
- kruiden
- suiker
- gember
- kreeftensaus
- smaakversterker E621
- conserveermiddelen E202
Gemiddelde voedingswaarden per | 100 |
Energie | 1854 / 443 |
Vetten | 39 |
• waarvan verzadigde vetzuren | 21.6 |
• waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 0 |
• waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren | 0 |
Koolhydraten | 15.8 |
• waarvan suikers | 3.1 |
Vezels | 10.8 |
Eiwitten | 7.3 |
Zout | 12.1 |
Mineralen | |
• waarvan natrium | 0 |
• waarvan ijzer | 0 |
• waarvan magnesium | 0 |
• waarvan zink | 0 |
• waarvan calcium | 0 |
• waarvan chloride | 0 |
• waarvan fosfor | 0 |
• waarvan koper | 0 |
• waarvan kalium | 0 |
• waarvan fluoride | 0 |
• waarvan mangaan | 0 |
• waarvan seleen | 0 |
• waarvan chroom | 0 |
Vitaminen | |
• waarvan A | 0 |
• waarvan B1 | 0 |
• waarvan B2 | 0 |
• waarvan B6 | 0 |
• waarvan B11 | 0 |
• waarvan B12 | 0 |
• waarvan C | 0 |
• waarvan D | 0 |
• waarvan E | 0 |
• waarvan K | 0 |
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.
Allergenen informatie: voor allergenen zie vetgedrukte ingrediënten.
We doen ons best om ervoor te zorgen dat de productinformatie zo accuraat mogelijk is. Productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden of allergeneninformatie kunnen gewijzigd worden door de fabrikant. We raden u daarom aan om altijd eerst de labels, waarschuwingen en aanwijzingen op de verpakking te lezen voordat u een product nuttigt.
Gerelateerde producten
-
Honey garlic marinade (李錦記蒜蜜醃醬)
0 out of 5Uitverkocht
-
All purpose sauce hot and spicy
0 out of 5€2,15 -
Jusmix voor rode kip
0 out of 5€1,00 -
Citroensaus voor Kantonese lemon chicken (kip in citroensaus)
0 out of 5€1,50 -
Tomato garlic stir-fry sauce (李錦記干燒明蝦醬)
0 out of 5€1,30 -
Sweet & sour stir-fry sauce (李錦記甜酸排骨醬)
0 out of 5€1,30 -
Barbecue marinade
0 out of 5€3,95 -
Black bean sauce (李錦記豉汁)
0 out of 5€2,85
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.